Sefirin kizi

studioserialJanuary 13, 2021
Largim i papritur ne serialin Sefirin Kizi…
Krejt papritur eshte lajmeruar se njeri nga personazhet protagoniste, Gedizi do te largohet nga seriali mjaft i preferuar dhe i ndjekur. Mesohet se aktori ka patur probleme ne xhirime duke debatuar me pjesetare te stafit. Per kete arsye ka prishur kontraten me kompanine qe prodhon serialin dhe do te largohet nga Vajza e Ambasadorit pas disa episodesh. Ende nuk dihet se ne çfare menyre Gedizi do te largohet nga seriali.
L'immagine può contenere: 1 persona, barba e spazio all'aperto, il seguente testo "STAR startv.com.tr"
Categories