Chogan Albania. Risi

studioserialMarch 17, 2021

Muundesia erdhi edhe ne Shqiperi. Nje kompani me rritje maramendese dhe me shpejtesi po arrin majat. Mund ta quash pa frikë Amazon 2. Reth 5.000 produkte cilesore dhe origjinale bio me më  shumë se 2 certifikata EU dhe mbi të gjitha jemi duke folur për MADE IN ITALY.

Pse e quajme Mundesi? Sepse  do te paguhesh per shpenzimet e tua. Sepse do te paguesh per cdo person qe regjistron nga Referenca Link e juaja. Sepse je ti qe zgjedh me cilet persona do te punosh. Sepse je ti qe zgjedh ne cfare oraresh te punosh. Sepse je ti qe zgjedh se sa do te fitosh. Si arrihet kjo?

Regjistrohu te ky link duke zhgjedhur flamurin e shtetit ku je rezident KLIKO TANI KETU DHE ANTARESOHU

Dhe pasi je regjistruar, do te  kontaktoheni me email ose telefon  nga referenti juaj për të mesuar te gjitha detajet  e sistemit të fitimit.

Por kush është CHOGAN? Le te themi dy fjale.

 

Në Chogan ne besojmë në njerëz.

Ardhja e dixhitalizimit ka çuar në ftohjen e marrëdhënieve njerëzore. Chogan Group synon t’i rikuperojë ato.

Ne besojmë te njerëzit, tek ata që përbëjnë ekipin tonë dhe tek ata që bashkohen në rrjetin tonë.
Ne besojmë në shtrëngimin e duarve, në shkëmbimin e vështrimeve dhe mendimeve.

Ne gjithashtu besojmë në progresin teknologjik dhe inovacionin.
Ne e dimë që softueri dhe aplikacionet e personalizuara mund të përmirësojnë jetën tonë të përditshme, ashtu si produktet tona, të dizajnuara dhe prodhuara me respekt për mjedisin.

Marketingu në rrjet, një simbiozë e përsosur midis njeriut dhe softuerit, propozohet si një evolucion i tregtisë dixhitale, duke i dhënë jetë një sistemi mundësish të barabarta për këdo që bëhet pjesë e familjes tonë.

Vetëm duke qenë një grup mund të ndryshojmë rregullat e lojës!
DUA, MUND, BËJ.
“Ne nuk jemi ato që bëjmë, por sjellim ato që bëjmë vetë.”

Ne duam të krijojmë një sistem të gjerë të qëndrueshmërisë ekonomike, ku të shkatërrohet çdo kufi i mundshëm.

Në Chogan ju keni mundësinë reale për të arritur qëllimet tuaja, duke punuar në mënyrë të pavarur, me mbështetjen e të gjithë kompanisë dhe një rrjeti konsulentësh të vendosur mirë dhe vazhdimisht në zgjerim.

Ne i bëjmë të gjitha këto të mundshme, duke ju shoqëruar në këtë proces të rritjes, evolucionit personal dhe profesional.

Të vetëdijshëm për mjetet që kemi në dispozicion, ne duam të ofrojmë një mundësi reale për këdo që ka guximin ta kapë atë dhe dëshirën për ta kultivuar atë.

Më shumë vlerë për produktet tona
Çertifikim i dyfishtë për produktet tona organike, një vlerë e shtuar garancie dhe cilësie.

Gama e produkteve organike Chogan gjithmonë ka shijuar certifikimin SCIC BIO.

Të vetëdijshëm për vëmendjen legjitime të konsumatorit për mirësinë dhe cilësinë e produkteve organike, ne jemi e vetmja kompani në Itali që dyfishon garancitë e cilësisë, duke dyfishuar çertifikatat.

Çdo produkt në gamën organike ka dy çertifikime:

SCIC BIO
BIOCERTITALIA

Me çertifikatat BIOCERTITALIA dhe SCIC BIO ne i kemi dhënë vlera produkteve tona, duke konfirmuar pa dyshim origjinën e tyre nga bujqësia organike dhe duke garantuar edhe më shumë konsumatorin.