Blog

Chogan Albania. Risi

Chogan Albania. Risi

studioserialMarch 17, 2021

Muundesia erdhi edhe ne Shqiperi. Nje kompani me rritje maramendese dhe me shpejtesi po arrin majat. Mund ta quash pa frikë Amazon 2. Reth 5.000 produkte cilesore dhe ...

Sefirin kizi

Sefirin kizi

studioserialJanuary 13, 2021

Largim i papritur ne serialin Sefirin Kizi… Krejt papritur eshte lajmeruar se njeri nga personazhet protagoniste, Gedizi do te largohet nga seriali mjaft i preferuar dhe ...

Hercai

Hercai

studioserialJanuary 13, 2021

Nuk do te kemi mundesi qe te shohim momente romantike mes Harunit dhe Jarenit te seriali Hercai. Ndonese kohet e fundit marredhenia e tyre shkonte drejt shprehjes se ...

Maraşlı

Maraşlı

studioserialJanuary 13, 2021

Asgje nuk eshte me njesoj… Nuk ka qetesi per Çukurin dhe Sefirin Kizi… Televizioni turk Atv, nje nga me te ndjekurit, konkurron te henave me nje serial te ri qe ...

Hercai – Zemer e lekundur

Hercai – Zemer e lekundur

studioserialJanuary 13, 2021

Behuni gati per nje Hercai krejt ndryshe… Duke nisur nga episodi 56 seriali do te kete nje tjeter skenarist. Kjo do te thote se historia do te ndryshoje, jo vetem ne ...

Fito para online

Fito para online

studioserialJanuary 7, 2021

Pershendetje miq. Gjithkush prej nesh humbet kohe online me rjetet sociale. Tashme kohen tuaj mund ta perdorni per te fituar online ne menyre te thjeshte. Hapni nje profil ...

Hercai 42 – Zemer e lekundur 42

Hercai 42 – Zemer e lekundur 42

studioserialOctober 10, 2020

Hercai: 2×42

Hercai 40. Bölüm / Zemër e lëkundur 40

Hercai 40. Bölüm / Zemër e lëkundur 40

studioserialSeptember 26, 2020

hercai 39 episodi fundit

hercai 39 episodi fundit

studioserialSeptember 19, 2020