Category Archives: libra shqip

Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh

Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh

studioserialSeptember 26, 2021

Ky libër mund t’ju ndryshojë jetën. Libri më i shitur i Deil Karnegit, plot gjashtë milionë kopje, i ripunuar kohët e fundit, ka ndihmuar miliona njerëz që të mposhtin ...