Video Sources 10065 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • E PLOTE

Adi: Zehra: Emri im është Zehra: 1x10

Episodi 10

Pas largimit të befasishëm të Leylës, mendja e Zehra është përsëri e përzier. Sule ka arritur edhe një herë të tërheqë të dyshuarin mbi Nadir dhe të mbrojë djalin e saj. Sidoqoftë, pretendimi i Leyla me Mine bën që Ceren të zemërohet. Ceren i cili dëshiron të divorcohet, këtë herë do të hapë një telashe ndryshe për Serkan dhe Sule. Miniera është midis Leyla dhe Ceren.

Adi: Zehra: 1×10
Adi: Zehra: 1×10
Adi: Zehra: 1×10
Apr. 28, 2018