Video Sources 8165 Views

  • PJESA 1
  • PJESA 2
  • PJESA 3
  • Pjesa 4
  • E Plote

Adi: Zehra: Emri im është Zehra: 1x11

EPISODI 11

StreamSB - Video Platform For You

Zehra tani është e sigurt në atë që po bën Nadir, por si do ta vërtetojë ajo? Për më tepër, a është në dijeni Serkan dhe Sule për këtë? Për këtë arsye, Zehra ndërmerr veprime për të zbuluar se çfarë fshihen Sule dhe Serkan. Ceren është ende duke fshehur nga Serkan se do të jetë një fëmijë. Ajo është e vendosur të fillojë procesin e divorcit. Kadir tani është i rraskapitur, duke bërë një plan surprizë për të rimarrë Zehra. Në fund të këtij plani, Zehra do të duhet të marrë një vendim të vështirë.

Adi: Zehra: 1×11
Adi: Zehra: 1×11
Adi: Zehra: 1×11
May. 04, 2018

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website