Video Sources 7979 Views

  • PJESA 1
  • PJESA 2
  • PJESA 3
  • PJESA 4
  • i Plote

Adi: Zehra: Emri im është Zehra: 1x3

Episode 3

StreamSB - Video Platform For You

Një dokument i sjellë nga Serkan ndryshon gjithçka, ndërsa Zehra, e cila shkon në komisariat dhe tregon atë që i ndodhi, dhe rrëfen se do të rregullojë gjithçka në këtë mënyrë. Gjërat janë bërë më të ndërlikuara për Zehra. A e di familja Kurdoglu që ajo nuk është Hande? Edhe policët në komisariat nuk e besuan, edhe pse ajo tregoi gjithçka. Serkan i tha motrës së tij se ajo kishte probleme psikologjike dhe e detyroi Zehrën të takohej me një psikolog. Çfarë do të bëjë Zehra dhe të shpëtoj nga kjo situatë?

Adi: Zehra: 1×3
Mar. 10, 2018

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website