Video Sources 7630 Views

  • PJESA 1
  • PJESA 2
  • PJESA 3
  • Pjesa 4
  • I PLOTE

Adi: Zehra: Emri im është Zehra: 1x5

Episode 5

StreamSB - Video Platform For You

Sule, e cila zemërohet pas fjalëve të Bayramit, merr masa për të zbuluar se kush e ndjek Zehrën. Sule do të përballet me Bajramin. Zehra tani është e bindur që Hande është një gjë e keqe në këtë shtëpi. Ajo është e gatshme të bëjë gjithçka për të zbuluar se çfarë i ndodhi asaj dhe ku shkoi Hande. Zehra, e cila vazhdon të sillet si Hande, do të vazhdoje kerkimet e saj.

Adi: Zehra: 1×5
Adi: Zehra: 1×5
Adi: Zehra: 1×5
Mar. 24, 2018

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website