Video Sources 7941 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • i Plote

Adi: Zehra: Emri im është Zehra: 1x6

Episode 6

StreamSB - Video Platform For You

Serkan qëllon Salihun për të shpëtuar jetën e Zehrës. Serkan është dërguar në komisariat me Zehra dhe dërgohet në burg si i burgosur. Sule, në pamundësi për të tretur hyrjen e djalit të saj në burg, do të bëjë çmos që Serkan të dalë jashtë. Gjithashtu Sule mëson faktet e fshehura prej saj. Ajo nuk e di se çfarë do të bëjë dhe i kërkon Bayramit ndihmë. Zehra mëson një të vërtetë tronditëse për Hande.

Adi: Zehra: 1×6
Adi: Zehra: 1×6
Adi: Zehra: 1×6
Mar. 31, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website