Video Sources 4000 Views

  • Pjesa 1waaw.tv
  • Pjesa 2waaw.tv
  • Pjesa 3waaw.tv
  • Pjesa 4waaw.tv
  • Episodi 7 i plotewaaw.tv

Adi: Zehra: 1x7

Episode 7

Kur Zehra zbulon se Hande është shtatzënë para se të zhduket, gjithçka rreth saj fillon të pyesë. Pasi Hayal i thotë asaj, Zehra, i cili madje është i dyshimtë për Genco, do të përpiqet të zbulojë se çfarë ndodhi me Hande dhe fëmijën. Sule lehtësohet disi nga dalja e Serkanit nga burgu, por faktet që ajo ka mësuar për Zehra kanë filluar ta shqetësojnë atë. Sidoqoftë, Zehra gjithashtu vendosi të arrijë në videon e Hande dhe të zbulojë se çfarë i ndodhi asaj. A do të jetë në gjendje Zehra të zbulojë se çfarë është në shtëpi?

Adi: Zehra: 1×7
Adi: Zehra: 1×7
Adi: Zehra: 1×7
Apr. 07, 2018