Video Sources 2682 Views

  • Pjesa 1waaw.tv
  • Pjesa 2waaw.tv
  • Pjesa 3waaw.tv
  • Pjesa 4waaw.tv

Adi: Zehra: 1x8

Episode 8

Zehra, e cila po jeton tronditjen e fakteve që ka mësuar për Serkan, në të vërtetë ka pyetje të reja. Ajo bisedon me Hayal dhe dy gratë e reja vendosin të veprojnë së bashku. Diçka që Hayal mund të kujtojë do të ndihmojë në zgjidhjen e misterit të Hande. Përveç kësaj, Zehra vazhdon të afrohet me Genco. Sepse Genco ka një surprizë për të. Ceren mësoi se Serkan ishte duke mashtruar veten. Ceren filloi të bënte plane për hakmarrje.

Adi: Zehra: 1×8
Adi: Zehra: 1×8
Adi: Zehra: 1×8
Apr. 14, 2018