Video Sources 12102 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • Pjesa 5
  • I plote

Adi: Zehra: Emri im është Zehra: 1x9

Episodi 9

Genco dhe Zehra hasën në një skenë tronditëse kur u kthyen në shtëpi. Nadir, i cili mbetet në gjak, është dërguar në spital. A do të vijë Nadiri në vete? Për çfarë do të flasin Sule dhe Nadir? Zehra çudit me përgjigjen e këtyre pyetjeve. Ajo bën një plan me Hayal për të zbuluar se kush janë prindërit e vërtetë të Minës. Sidoqoftë, zhvillimi tronditës i provuar nga kundërsulmi i Sule do të prishë planet e Zehra.

Adi: Zehra: 1×9
Adi: Zehra: 1×9
Adi: Zehra: 1×9
Apr. 21, 2018