Video Sources 9757 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • i plote

Adi: Zehra: Emri im është Zehra: 1x13

Episodi 13

Kadir e shtyn Zehrën plotësisht në qoshe, duke e detyruar atë të martohet. Pavarësisht se sa thellë ndihet Zehra ndaj Gencos, ka vetëm një qëllim. Zbuloni se çfarë është Hande. Serkan bën një plan për t’i marrë hak të motrës. Serkan dhe Nadir do të kenë një përballje të madhe. Sidoqoftë, diçka e papritur del në pah. Varri i Hande.

Adi Zehra: 1×13
Adi Zehra: 1×13
Adi Zehra: 1×13
Adi Zehra: 1×13
May. 19, 2018