Video Sources 259 Views

  • Episodi 1

Altered Carbon: 1x1

Out of the Past

Një ngjarje që zhvillohet në një të ardhme ku koshienca është e digjitalizuar, një i burgosur rikthehet në jetë në një trup të ri dhe duhet të zgjidhë një vrasje bindëse për të fituar lirinë e tij.>

Altered Carbon: 1×1
Altered Carbon: 1×1
Feb. 02, 2018