Video Sources 213 Views

  • Episodi 5

Altered Carbon: 1x5

The Wrong Man

Takeshi zbulon më shumë në lidhje me Rykerin. Ai dhe Ortega zbulojnë më shumë të dhëna për Bancroftin dhe fëmijët e tij.

Altered Carbon: 1×5
Altered Carbon: 1×5
Feb. 02, 2018