Video Sources 201 Views

  • Episodi 1

Altered Carbon: 2x1

Phantom Lady

StreamSB - Video Platform For You

Tridhjetë vjet pas çështjes Bancroft, një Meth gjurmon Kovacin për t’i ofruar atij një vend pune, një trup të teknologjisë së lartë dhe një mundësi për të takuar sërish Quellcrist Falconerin.

Altered Carbon: 2×1
Feb. 27, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website