Video Sources 194 Views

  • Episodi 2

Altered Carbon: 2x2

Payment Deferred

StreamSB - Video Platform For You

Ndërsa Kolonel Carrera merr përsipër hetimin e vrasjes, Kovacs vendos të gjejë zhvatësin e Axleit, ndërsa kujtesa e Peos sa vjen dhe përkeqësohet.

Altered Carbon: 2×2
Feb. 27, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website