Video Sources 207 Views

  • Episodi 4

Altered Carbon: 2x4

Shadow of a Doubt

Ndërsa planeti feston Ditën e Harlanit, Kovacs kurdis një plan arratisjeje, Quelli bën bashkë fragmente nga jeta e saj, dhe Poe përballet me një vlerësim.

Altered Carbon: 2×4
Feb. 27, 2020