Video Sources 175 Views

  • Episodi 5

Altered Carbon: 2x5

I Wake up Screaming

StreamSB - Video Platform For You

Carrera dërgon armën e tij sekrete në një mision vdekjeprurës. Kontrabanda Kovacs dhe Trepp Quell ikin jashtë qytetit. Poe bën një udhëtim të rrezikshëm në realitetin virtual.

Altered Carbon: 2×5
Feb. 27, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website