Video Sources 187 Views

  • Episodi 6

Altered Carbon: 2x6

Bury Me Dead

StreamSB - Video Platform For You

Kovacs Prime i afrohet Quellit dhe pretendon të jetë Kovacsi i vërtetë. Quelli duket se i beson dhe fillon të diskutojë për armën. Ndërkohë, dy Kovacsët e gjejnë veten ballë për ballë.

Altered Carbon: 2×6
Feb. 27, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website