Video Sources 197 Views

  • Episodi 7

Altered Carbon: 2x7

Experiment Perilous

StreamSB - Video Platform For You

Ndërkohë që Kovacs lidhet me një figurë nga e shkuara e tij, historia e tij e ngatërruar me Protektoratin, Uprising dhe Quell luhen në kujtime.

Altered Carbon: 2×7
Feb. 27, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website