Video Sources 176 Views

  • Episodi 8

Altered Carbon: 2x8

Broken Angels

Me fatin e të gjithë planetit në dorë, Kovacs, Quell dhe skuadra e tyre garojnë për të gjetur Konrad Harlan dhe të ndalojnë një shpërthim katastrofik të Angelfire.

Altered Carbon: 2×8 ( I FUNDIT)
Feb. 27, 2020