Video Sources 2697 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Babil- Zgjedhja: 1x3

Episode 3

StreamSB - Video Platform For You

Loja e rrezikshme ka filluar. Ndërsa Deniz mbaron kohën, Irfan dhe Egemen janë futur në një aventurë të re për të tërhequr para në skemën e tyre Ponzi. Ndërsa Irfan është tronditur nga dashuria e tij e madhe, Ilay, i cili erdhi pas tij vite më vonë, Eda kupton se retë e zeza po lundrojnë mbi martesat e tyre. Ndërsa Ajse po përpiqet të zbulojë misterin e Irfan, të cilin ajo nuk e kupton se çfarë po bën me Sulejmanin, Hakan mban Ajsin brenda grupit të tij. Ambicia e Ilay dhe dyshimi i Edës i bëjnë gjërat edhe më të ndërlikuara.

Babil: 1×3
Jan. 31, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website