Video Sources 3405 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Babil- Zgjedhja: 1x4

Episode 4

StreamSB - Video Platform For You

Irfan merr gjithçka. Irfan rrezikon gjithçka për të shpëtuar djalin e tij, por tani ai ka një problem tjetër, Ilay. Kur Eda bën një gabim të madh me frikën se do të humbasë Irfan, Egemen zgjat dorën. Duke paguar çmimin e raportit që ajo bëri kundër Hakanit, Ajse përballet edhe një herë me Irfan. Kur Irfan përpiqet të largojë Ilay nga Babil, gjërat bëhen edhe më të rrezikshme dhe më të komplikuara kur Kudret përfshihet papritur.

Babil: 1×4
Feb. 14, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website