Video Sources 2662 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Babil- Zgjedhja: 1x7

Episodi 7

StreamSB - Video Platform For You

Irfan, i cili u qëllua në shpinë nga miku i tij më i mirë, përballet me Egemen. Ndërsa koha po mbaron për operacionin e Denizit, Sulejman është ende pas borxhit. Ilay përpiqet të sjellë Irfan dhe Egemen së bashku për të gjetur paratë dhe për të paguar borxhet e tyre. Duke e kuptuar që Hakan është serioz në lidhje me ndjenjat e tij për Ajsën, Kudret kërkon mënyra për ta njohur më ngushtë Ajsen. A do të jetë në gjendje Irfan të falë Egemen përballë tradhtisë që ai ka bërë? A do të jetë në gjendje Denizi të rikuperohet me të gjitha këto gabime? Jeta në Babil vazhdon me gjithë ngazëllim.

Babil – Zgjedhja: 1×7
Mar. 06, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website