Video Sources 2212 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Babil- Zgjedhja: 1x8

Episodi 8

StreamSB - Video Platform For You

Disa orë para operacionit të detit; Doktor Tahsin është kapur nga Hakan. Kur fati i Denizit është në duart e Hakanit, çfarë do të bëjë Irfan për të shpëtuar jetën e djalit të tij? Ndërsa Ajse është në një rrugë të rrezikshme për të mësuar veprimet e errëta të Sulejmanit, problemet vazhdojnë në Babil. Çfarë lloj problemi do të shkaktojnë investitorët e drejtuar nga Egemen në Babil dhe të panjohur për Irfan? A do të jetë në gjendje miqësia e Irfan dhe Egemen të kalojë testin e besimit? Çfarë rruge do të marrë Irfan, me jetën e të birit të varur në ekuilibër?

Babil – Zgjedhja: 1×8
Babil – Zgjedhja: 1×8
Babil – Zgjedhja: 1×8
Mar. 13, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website