Video Sources 3307 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Babil- Zgjedhja: 1x6

Episode 6

StreamSB - Video Platform For You

Sulejman dhe Irfan vijnë përsëri ballë për ballë. Plani i pasuksesshëm i arratisjes çon në një konfrontim midis Irfan dhe Suleyman edhe një herë. Ndërsa Sulejman ndëshkon Irfan me të dashurit e tij, Egemen merr pjesën e tij të këtij zemërimi. Ndërsa Irfan ndan kartonin e tij me Ajse, të cilin ai mban përgjegjësi për atë që i ndodhi; Shpresa ngrihet për Denizin me një sugjerim të ri që Ilay vendos në tryezë. Plani i Kudret për të mbjellë një bombë në zyrën e Ilay ka pasoja të papritura, ndërsa Hakan del kundër Irfan.

Babil:1×6
Feb. 25, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website