Video Sources 25987 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • I PLOTE
  • ENGLISH

Bay Yanlış: Gabimi: 1x1

Episodi 1

StreamSB - Video Platform For You

Ozgür është një pronar i restorantit shumë të pasur dhe jeton një jetë e ngathët, por e lumtur, kalon jetën me fat dhe nuk beson në dashuri. Ezgi tani është lodhur nga marrëdhëniet e gabuara dhe është e vendosur të ketë një marrëdhënie të duhur dhe të martohet. Duke parë që Ezgi nuk është i suksesshëm në çështjet e marrëdhënies, üzgür fillon ta udhëzojë atë për marrëdhëniet dhe i jep taktikat e saj për të marrë njeriun që i pëlqen. Ozgür dhe Ezgi gjithashtu rezultojnë fqinjë.

Ezgi, at her surprise birthday party for her boyfriend Soner, learns that he is cheating on her. Difficult days began again for Ezgi. Ezgi, who is forced to leave the house where she lives with Soner, also loses her job. This process causes them to make new decisions. To stay away from the “Wrong” men and find the right man. The person who will help her implement this decision will be her new neighbor, Özgür, who is a “mister wrong” in every sense of the word.

Bay Yanlış: 1×1
Jun. 26, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website