Video Sources 19072 Views

  • Pjesa 1
  • Pjes 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • I PLOTE
  • ENGLISH

Bay Yanlış: Gabimi: 1x2

Episodi 2

Ezgi dëshiron të takohet përsëri me Serdarin për të bërë në rregull gabimin e saj. Ajo i kërkon Cansu të rregullojë një takim tjetër. Këtë herë, ajo është e vendosur të veprojë saktë dhe të ndikojë në Serdar. Ajo ka nevojë për üzgür për këtë. Kështu që ajo pranon ofertën e üzgür. Ata bëjnë një marrëveshje. Ezgi do të veprojë si e dashura e Ozgür-it për një natë, dhe si kthim üzgür do t’i mësojë asaj se çfarë të bëjë për të bërë përshtypje Serdar. Sidoqoftë, kjo marrëveshje do të ketë rezultate të ndryshme për të dy.

Ezgi wants to meet with Serdar again to make up for her mistake. She asks Cansu to arrange another meeting. This time, she is determined to act correctly and influence Serdar. She needs Özgür for this. So she accepts Özgür’s offer. They make a deal. Ezgi will act like Özgür’s girlfriend for a night, and in return Özgür will teach her what to do to impress Serdar. However, this agreement will have different results for both of them.

Bay Yanlış: 1×2
Jul. 03, 2020