Video Sources 20361 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • E Plote
  • Play with English subtitles

Bay Yanlış: Gabimi: 1x4

Episodi 4

Cansu dhe Deniz janë të shokuar kur mësojnë se Ezgi shkoi në Göcek me Ozgür sipas një marrëveshjeje. Edhe pse Ozan vëren se ai e ka derdhur sekretin në minutën e fundit, ai duhet të shpjegojë gjithçka me presionin e Denizit. Cansu dhe Deniz nuk janë të rehatshëm. Meqenëse kanë frikë se Ezgi do të dashurohet në Ozgür, ata shkojnë pas tyre dhe shkojnë në Göcek. Ndërkohë, një ditë e mbushur me aventurë dhe tension i pret Ezgi dhe Ozgür, të cilët ranë në një ishull të shkretë si rezultat i telasheve që ata kishin, dhe miqtë dhe familjet e tyre që nuk mund t’i arrinin ata ishin …

Cansu and Deniz are shocked when they learn that Ezgi went to Göcek with Özgür as per an agreement. Even though Ozan notices the he has spilled the secret at the last minute, he has to explain everything with the pressure of Deniz. Cansu and Deniz are not comfortable. Since they are afraid that Ezgi will fall in love with Özgür, they go after them and go to Göcek. In the meantime, a day full of adventure and tension awaits Ezgi and Özgür, who fell on a deserted island as a result of the troubles they had, and their friends and families who could not reach them were …

Bay Yanlis: 1×4
Jul. 17, 2020