Video Sources 20032 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • PJESA 3
  • Pjesa 4
  • I Plote
  • PLAY ENGLISH

Bay Yanlış: Gabimi: 1x5

Episodi 5

Pas takimit me Serdarin në Göcek, Ezgi dhe Ozgür fillojnë të mendojnë se çfarë të bëjnë kur të mësojnë se Serdar do të marrë pjesë gjithashtu në dasmën e Ebru. Miqtë e tyre përpiqen të vijnë me ide dhe t’i ndihmojnë ata të mbijetojnë në dasmë. Ndërkohë, Sevim dhe Nevin shkojnë shumë mirë, dhe me udhëheqjen e Fitnat, ata fillojnë të planifikojnë të mposhtin Ezgi dhe Ozgür. Ezgi dhe Ozgür gjithashtu pretendojnë të mos përshtaten me njëri-tjetrin për të mos mërzitur familjet e tyre. Kjo i bën familjet e tyre skeptike në lidhje me martesën e të dyve.

After meeting Serdar in Göcek, Ezgi and Özgür start thinking about what to do when they learn that Serdar will also attend Ebru’s wedding. Their friends try to come up with ideas and help them to survive the wedding. Meanwhile, Sevim and Nevin get along very well, and with the guidance of Fitnat, they begin to plan to overcome Ezgi and Özgür. Ezgi and Özgür also pretend not to fit each other in order not to upset their families. This makes their families skeptical about the marriage of the two.

Bay Yanlis: 1×5
Jul. 24, 2020