Video Sources 29898 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • i plote
  • English

Bay Yanlış: Gabimi: 1x7

Episodi 7

StreamSB - Video Platform For You

Puna e parë e Ezgi në La Gabbia është organizimi i një nate latine. Serdar gjithashtu do të marrë pjesë në këtë organizatë dhe është i gatshëm të tangos me Ezgi. Por Ezgi duhet të mësojë tango për një kohë të shkurtër pasi ajo nuk di ta vallëzojë atë dhe gënjen Serdar për të. Ozgür, i cili është mjeshtër në tangon, ofron për të ndihmuar Ezgi në këtë çështje. Edhe pse Ezgi dhe Ozgür, të cilët afrohen ndërsa praktikojnë së bashku, preken nga njëri-tjetri, prania e Yesim dhe Serdar i pengon ata të shprehin këtë. Ndërkohë, pamja e Sonerit do të ngatërrojë gjithçka, dhe ajo që ndodhi këtë natë do të …

Ezgi’s first job in La Gabbia is to organize a Latin night. Serdar will also attend in this organization and is willing to tango with Ezgi. But Ezgi has to learn tango for a short time as she does not know how to dance it and lies Serdar about it. Özgür, who is master in tango, offers to help Ezgi in this matter. Even though Ezgi and Özgür, who get closer while practicing together, are affected by each other, the presence of Yesim and Serdar prevents them from expressing this. Meanwhile, Soner’s appearance will confuse everything, and what happened this night will …

Bay Yanlis: 1X7
Aug. 14, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website