Video Sources 32849 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4
  • i plote
  • English

Bay Yanlış: Gabimi: 1x8

Episodi 8

StreamSB - Video Platform For You

Afërsia midis Ezgi dhe Ozgür është ndërprerë me ardhjen e Serdar dhe Yesim. Serdar është i pakëndshëm me interesimin e Ozgür ndaj Ezgi dhe së bashku me Yesim fillon të vërë në dyshim këtë situatë. Deniz së pari vëren ndjenjat e Ezgi për Ozgür dhe paralajmëron Ezgi të mos bëjë një gabim. Ozan është i vetëdijshëm për ndjenjat e Ozgür për Ezgi dhe e mbështet atë në këtë drejtim. Nënat e tyre, të cilat nuk duan që të dy të mblidhen, gjithashtu ndërmarrin veprime dhe vendosin të bëjnë gjithçka që munden për t’i mbajtur ata larg.

The closeness between Ezgi and Özgür is disrupted with the arrival of Serdar and Yesim. Serdar is uncomfortable with Özgür’s interest towards Ezgi and together with Yesim starts to question this situation. Deniz first notices Ezgi’s feelings for Özgür and warns Ezgi not to make a mistake. Ozan is aware of Özgür’s feelings for Ezgi and supports him in this regard. Their mothers, who don’t want the two to get together, also take action and decide to do whatever they can to keep them apart.

Bay Yanlis: 1X8
Aug. 21, 2020

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website