Darısı Başımıza: Në kokë të beqarve: 1x1

Episode 1

Kur i fejuari Serkan mëson se po mashtron vetë, ÖykÖ takohet Ozan rastësisht. Öykü dhe Ozan, të cilat kanë krijuar lidhje emocionale mes tyre pas një keqkuptimi, presin një surprizë të madhe.

Darısı Başımıza: 1×1
Jun. 01, 2018