Video Sources 1170 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • Pjesa 4

Darısı Başımıza: Në kokë të beqarve: 1x4

Episode 4

Ruya, e cila mban veten përgjegjëse për ndarjen e Öykü dhe Cem, ndërmerr veprime për t’i pajtuar ata. Ajo e pyet Merterin për këtë. Merter menjëherë planifikon dhe përgatit befasi me Öykü.

Darısı Başımıza: 1×4
Jun. 22, 2018