Darısı Başımıza: Në kokë të beqarve: 1x5

Episode 5

Oyku do të duhet të shkojë në Agva me Ozan. Ozan sheh aspekte të ndryshme të Oyku dhe ndikohet mirë nga ajo. Në ndërkohë, Derya nuk ka ndërmend të largohet nga Cem, dhe kjo e detyron atë që ta shohë.

Darısı Başımıza: 1×5
Jun. 29, 2018