Hercai: Zemër e lëkundur: 1x1

Episode 1

StreamSB - Video Platform For You

Miran Aslanbey, i cili erdhi në Midyat si biznesmen nga Stambolli, i ofroi Nasuh Sadoglu më shumë sesa një partneritet. Miran i kërkon nipit të Nasuhut Reyyan të jetë gruaja e tij. Sidoqoftë, Nasuh, kryetari i familjes më të fuqishëme në rajon, ka plane të ndryshme për Miran, të cilat ai e quan një pasuri shumë e mirë. Ai do t’i japë asaj një nip, por jo atë që donte. Nasuh nuk është në dijeni të planeve të Miranit. Ndërsa vendimi që do të jepet mes dy burrave pritet me kuriozitet, lajmi do të prekë thellë jetën e Reyyan dhe Yaren.

Hercai: 1×1
Mar. 15, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website