Hercai: Zemër e lëkundur: 1x10

Episode 10

StreamSB - Video Platform For You

Pas masës së bërë nga Azize Aslanbey për të blerë rezidencën Sadoglu, Miran shkoi te Nasuh Aga me ofertën e tij. Rezultati i përballjes mes Miran dhe Nasuh do të ndryshojë edhe një herë ekuilibrin midis dy pallateve. Si do t’i përgjigjet Reyyan ofertës së Miranit? Nga ana tjetër, planet e Gönül i cili nuk dëshiron të humbasë Miranin zbulohen. Miran vendos të divorcohet. Kjo shkakton një tërmet të dytë në rezidencën Aslanbey. Si do të lëvizin Azize dhe Sulltan kundër kësaj situate?

Hercai: 1×10
May. 17, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website