Hercai: Zemër e lëkundur: 1x11

Episode 11

StreamSB - Video Platform For You

Miran kërkon një shans të dytë nga Reyyan. Reyyan, i cili nuk i beson Miranit, ka mbetur në mes të zemrës dhe mendjes së saj. Miran rrëmben Reyyan dhe Azat zemërohet. Azat nga ana tjetër rrëmben Gonulin. Ai thotë se nëse nuk e rikthejnë Rejianin, ai nuk do ta lëshojë Gonul. Masa e Azatit sjell dy familje ballë për ballë.

Hercai: 1×11
May. 24, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website