Hercai: Zemër e lëkundur: 1x12

Episode 12

Miran dëshiron që Rejyan për njëzet e katër orë në mënyrë që të shpjegojë të gjitha ngjarjet dhe të fitojë përsëri besimin e saj. Hazar, i cili mëson përfundimisht për vendin e Rejyanit dhe dëshiron të marrë vajzën e tij, përballet edhe një herë me Miranin. Reyyan mëson se Azati ka rrëmbyer Gonul. Ajo merr vendimin e duhur për të parandaluar ndonjë dëm. Gonul bën lëvizjen e saj të fundit në mënyrë që të mos e humbasë kontrollin kur të ndeshet me një situatë të papritur.

Hercai: 1×12
May. 31, 2019