Hercai: Zemër e lëkundur: 1x2

Episode 2

Plani i hakmarrjes i Miranit, i cili përgatiti gjatë jetës së tij, do të arrijë deri në fund. Por surprizat e jetës po e presin tek dera. Ai u rrit duke ushqyer një mëri dhe urrejtje ndaj familjes Sadoglu. Ndërsa ai kalon kohën me Reyyan, ai fillon të ndjejë emocione të ndryshme. Azize Aslanbey, e cila është e vetëdijshme për gjithçka, ka plane të ndryshme kundër kësaj situate. Azat, i cili nuk mund të qëndrojë më shumë se të gjitha këto, bën çmos që Rejan të ndalet. Azat, i cili është i gatshëm të qëndrojë kundër botës për të parandaluar ndonjë dëmtim të flokëve të Reyyan, shkakton një të shkëlqyeshme…

Hercai: 1×2
Mar. 22, 2019