Hercai: Zemër e lëkundur: 1x3

Episode 3

StreamSB - Video Platform For You

Martesa, e cila u ndërtua me zjarrin e hakmarrjes midis Miran dhe Reyyan, përfundoi ashtu siç ishte planifikuar nga familja Aslanbey. Miran u largua nga Rejyan të nesërmen. Në pamundësi të durimit, Reyyan dogji kasollen në të cilën e kaloi natën e parë me Miran. Miran shkon te varri i nënës së tij për të lënë lajmin e tij për hakmarrje. Miran që ka dëgjuar lajmin për kasollen e djegur nga Firat, a do të largohet nga ai Ryan, i cili nuk është fajtor në këtë luftë hakmarrjeje?

Hercai: 1×3
Hercai: 1×3
Mar. 29, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website