Hercai: Zemër e lëkundur: 1x4

Episode 4

Pallatet e Sadoglu dhe Aslanbey janë në gjemba. Lajmi që Reyyan dhe Miran u hodhën në lumë trondisin të gjithë njerëzit e Mardin. Tani të gjithë pyesin nëse Miran dhe Reyyan kanë vdekur. Hazar është i vendosur të gjejë Reyyan. Miran, i cili u hodh në lumë nga prapa Reyyan pa u ndezur, arrin të shpëtojë Reyyan. Tani është koha për të gjetur një vend të izoluar dhe të sigurt, ku të dy mund të qëndrojnë së bashku. Kërkesa e vetme e Miranit është mbrojtja e Reyyan. Por ka diçka që ai nuk e di; Reyyan nuk dëshiron të qëndrojë në të njëjtën shtëpi dhe as të shohë fytyrën e Miran pas gjithë këtyre…

Hercai: 1×4
Apr. 05, 2019