Hercai: Zemër e lëkundur: 1x6

Episode 6

Pas daljes së Gyl nga spitali, Miran çon fshehurazi Reyyan në rezidencë. Gyl, e cila i mungon motra e saj, është e befasuar kur e sheh Rejjan. Gyl dhe Reyyan takohen për herë të parë pas ndarjes së tyre të gjatë. Yaren Sadoglu është në ndjekje të planeve të reja. Azize Aslanbey, e cila planifikon të mbrojë Elifin, humbet besimin e nipit të saj. Elif dëgjon familjen Aslanbey atë që po i bënin Reyyan. Ajo nuk hesht ndaj atyre që ishin në rezidencë. Elif, e cila është e tronditur nga faktet që mëson çdo ditë, deri kur do ta durojë këtë? Azize Aslanbey do të vazhdojë të humbasë të dashurit..

Hercai: 1×6
Apr. 19, 2019