Hercai: Zemër e lëkundur: 1x7

Episode 7

Reyyan mëson se Miran është i martuar, dhe ajo pranon ofertën e Azatit. Nga njëra anë, duke u përpjekur të merremi me faktin se Miran është një grua e martuar, a po kalon Rejani nën krahët e Azatit? Azat mban dorën e Reyyan para gjithë familjes Sadoglu. Fjalitë e Azatit krijojnë një efekt tërmeti në Rezidencën Sadoglu. Miran nuk mund të vendosë se çfarë të bëjë. Cilat janë planet e tanishme të Gonulit, i cili beson se Mirani do të kthehet tek ajo pas gjithë kësaj?Cfarë do të bëjë Sulltani kur ajo dëgjon planet e Gonulit?

Hercai: 1×7
Apr. 26, 2019