Hercai: Zemër e lëkundur: 1x8

Episode 8

StreamSB - Video Platform For You

Miran Aslanbey i cili përpiqet të shpëtojë Rejan, u rrëzua me fjalën e Reyyan, “Ai që është këtu qëndron këtu”. Pasi Reyyan pranon një propozim martese nga Azat, gjërat përzihen në dy pallate. Në gjithë këtë rrëmujë, rruga e Miranit kryqëzon Gyl-in e vogël. Ka edhe momente të tensionuara në rezidencën Sadoglu. Nga njëra anë ka Azadin që qëndron kundër gjyshit të tij Nasuh Sadoglu. Nga ana tjetër, Yaren ndiqte përsëri lojëra. Dhe Miran, i cili rritet për t’u hakmarrë, rrotullohet midis zemrës dhe mendjes, duke e kthyer armën në babanë e Reyjanit.

Hercai: 1×8
May. 03, 2019

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website