Hercai: Zemër e lëkundur: 1x9

Episode 9

Reyyan shkon në fshatin Melike në mënyrë që të largohet nga përvojat e saj dhe të marrë vendimin e duhur, por Miran gjen Reyyan atje. Miran përpiqet të bindë Rejyanin që t’i besojë përsëri. Azat, i shkatërruar nga largimi i Reyyan, nuk ka ndërmend të heqë dorë menjëherë. Azat, i cili nuk mund ta pranojë atë që tha Reyyan, ndërmerr veprime. Nga ana tjetër, Yaren, e cila u kap nga babai i saj ndërsa ajo ishte duke punuar me armikun, duke pritur një surprizë të madhe. Cihan, i cili mëson veprimet e së bijës dhe nuk ka më durim, është i zemëruar.

Hercai: 1×9
May. 10, 2019