Video Sources 2846 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • English

Hercai: Zemër e lëkundur: 2x44

Episodi 44

StreamSB - Video Platform For You

Reyyan dhe Miran përballen me vdekjen pas ndërhyrjes së Azize. Duke parë që Miran ra nga shkëmbi në lumë pas një sherri që ai kishte me Aslan, Reyyan vrapon pas tij për të shpëtuar burrin që ajo dashuron pa hezituar asnjë moment. Reyyan merr Miranin në krah, por gjendja e tij është kritike. Nga njëra anë, Reyyan përpiqet të kuptojë se kush është pas tyre, dhe nga ana tjetër, ajo përpiqet ta mbajë të gjallë të dashurin e saj. Cihan, i cili e sheh Miranin si një kërcënim për familjen dhe fëmijët e tij, mendon se Reyyan iku me të. Pas kësaj, Cihan, i cili vendos të djegë të gjitha urat dhe të rrezikojë …

Reyyan and Miran face death after Azize’s intervention. Seeing that Miran fell from the cliff in to the river after a fight he had with Aslan, Reyyan runs after him to save the man she loves without hesitating any moment. Reyyan takes Miran to the side, but his condition is critical. On the one hand, Reyyan tries to understand who is after them, and on the other hand, she tries to keep her beloved alive. Cihan, who sees Miran as a threat to his family and children, thinks that Reyyan fled with him. Thereupon, Cihan, who decides to burn all the bridges and risk …

Hercai: 2×44
Oct. 23, 2020
Comments are closed.