Video Sources 5328 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3
  • English

Hercai: Zemër e lëkundur: 2x46

Episode 46

StreamSB - Video Platform For You

Kthimi i Reyyan dhe Miran në pallatin Aslanbey bën që situata aktuale në pallat të ndryshojë. Ndërsa Azize habitet kur sheh Reyyan të ri dhe të fuqishëm para fytyrës së saj, ajo gjithashtu kërkon mënyra për të neutralizuar Aslan, të cilin e sheh si një rrezik. Ndërsa dashuria e Miran dhe Reyyan vazhdon, Reyyan është shumë e ngazëllyer për të hedhur hapin e parë për të dhënë një drejtim të ri të jetës së saj. Nga ana tjetër, Miran, i cili dëshiron të zgjidhë lidhjen e Aslan me të kaluarën dhe të mësojë qëllimin e mbërritjes së Aslan në Midyat, me ndihmën e Firatit zbulon një fakt që do të habisë të gjithë.

The return of Reyyan and Miran to Aslanbey mansion causes current situation in the mansion to change. While Azize is surprised to see new and powerful Reyyan in front of her face, she also seeks ways to neutralize Aslan, whom she sees as a danger. As Miran and Reyyan’s love continues, Reyyan is very excited to take the first step of giving a new direction of her life. On the other hand, Miran, who wants to solve Aslan’s connection with the past and learn the purpose of Aslan’s arrival in Midyat, with the help of Firat reveals a fact that will surprise everyone.

Hercai: 2×46
Nov. 06, 2020
Comments are closed.