Video Sources 443 Views

  • Pjesa 1
  • Pjesa 2
  • Pjesa 3

Hercai: Zemër e lëkundur: 2x51

Episodi 51

Azize, pasi mësoi se Hazar është djali i saj që i mbijetoi zjarrit, mendon se mënyra e vetme për të marrë falje është heqja e një pengese por ajo pengesë është shumë e rrezikshme sa ajo – Füsun. Reyyan, i cili është konfuz në lidhje me Mahfuz dhe duke mësuar se ai është babai i saj biologjik, ka makthe për të humbur foshnjën e saj. Nga njëra anë, Miran, i cili është i ngazëllyer për të njohur babanë e tij dhe duke qenë baba vetë, bën gjithçka që mundet për të hequr qafe dyshimet dhe frikën e tij. Nga ana tjetër, Hazar bën një lëvizje për ta bërë jetën më të lehtë për djalin dhe vajzën e tij. Kjo lëvizje do të …

 

Azize, after learning that Hazar is her son who survived the fire, thinks that the only way to get forgiveness is to remove one obstacle but that obstacle is very dangerous as much as she was – Füsun. Reyyan, who is confused about Mahfuz and learning that he is her biological father, has nightmares of losing her baby. On the one hand, Miran, who is excited to get to know his father and being a father himself, does everything he can to get rid of his doubts and fears. Hazar, on the other hand, makes a move to make life easier for his son and daughter. This move will …

Hercai: 2×51
Dec. 11, 2020